Секции

24 April 2024 08:12

Над 1000 участници за 12 години включи Младежки информационен център-Карлово в европейски проекти

Карловски младежи разказаха вчера за реализирани проекти и интересни случки в европейски страни, в които са взели участие. Събитието бе организирано от Младежкия център и бе под надслов "КОВИД не може да ни спре!". То е и част от информационната кампания Time to Move 2021 на мрежата Евродеск.

От Младежкия център бяха избрали символично да разположат инфопункта до монумента "Карлово на длан". Така те показаха, че програмите на Европа стигат до младежите както в голям, така и в малък град, благодарение на работата им като Евродеск точка.

Младежи-участници в проекти на Центъра през 2021 споделяха опит, преживявания и емоции и раздаваха информационни листовки за програмите за мобилност в Европа.

Те получиха подаръци от програма Евродеск и комплекти за пътуване с пожелание за още много образователни проекти в Европа.

Младежкият център функционира от 2009 година и през годините е дал възможност на над 1000 младежи да се включат в проекти из цяла Европа. Продължават и занапред, като вече имат одобрени нови партньорски проекти за мобилност.

/Снимки: Младежки информационен център/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче