Секции

19 March 2024 10:37

Инициативата "Посланици на Еразъм +" бе реализирана успешно в Карлово

И тази година Сдружение „Млади, активни, креативни“ като Евродеск точка за община Карлово се включва в европейската кампанията „TIME TO MOVE“. Инициативата „Посланици на Еразъм +“ по интерактивен начин представи на местните младежите какво представляват младежките международни обмени и как могат и те да се включат в бъдещи подобни проекти.

Екипът на сдружението организира изложба на открито със снимки от свои осъществени до момента проекти, подкрепени от Програмата „Еразъм +“. По време на изложбата участници в проектите на сдружението разясняваха на младите хора за многобройните възможности за пътуване и участие в проекти, които предоставя програмата. Екипът беше подготвил много интересни игри за участниците, викторина, а най-знаещите и смели участници получиха подаръци, подготвени с финансовата подкрепа на Евродеск България. Изложбата от снимки ще бъде изложена в НЧ „Христо Ботев -1928“ с.Столетово, което е партньор на сдружението в настоящата инициатива.

„Няма по- голяма реклама на участието ни в Програмата „Еразъм +“ и удовлетворението ни от осъществените проекти от многото усмихнати лица на снимките, които представяме днес. Удоволствие за нас е да организираме подобни проекти, в края на които участниците си тръгват разплакани от преживените емоции, но с много нови приятелства и незабравими спомени и чувства. Ще продължим да работим по програмата с новoодобрените ни проекти и ще даваме възможност на много млади хора от региона да се включват“, споделиха от екипа на сдружение „Млади, активни, креативни“.

/Източник информация и снимки: Сдружение „Млади, активни, креативни“/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Музиката дава израз на онова, за което не могат да бъдат открити думи, но не може и да остане премълчано.


Виктор Юго