Секции

03 May 2024 12:53

Кметът д-р Кабаиванов се срещна с граждани от Сушица във връзка с недоволството им към изградената приемно-предавателна станция на мобилен оператор

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, председателят на Общински съвет Карлово Доньо Тодоров и зам.-кметът Николай Цветков се срещнаха отново с членове на Инициативния комитет от кв. Сушица във връзка с недоволството им към изграждане на приемно-предавателна станция на мобилен оператор в населеното място.

На срещата бяха обсъдени предприетите до този момент от община Карлово действия за преустановяване влизането в експлоатация на станцията. Ръководството на общината информира членовете на Инициативния комитет, че все още няма отговор на изпратеното до ДНСК и МРРБ писмо, в което се настоява изградената приемно-предавателна станция да не влиза в експлоатация.

В резултат на проведените разговори, бе взето решение ако не бъде получен отговор в едномесечен срок, да се изпрати ново, напомнително писмо до Дирекция национален строителен контрол и писмо до МРРБ с искане за среща с министъра. Целта на ръководството на община Карлово е да бъде решен поставения от гражданите на кв. Сушица проблем.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато се влюбих в Око, разбрах: "Господи, това е различно от всичко, което ми се е случвало досега... То е повече от хит, повече от злато, повече от всичко.


Джон Ленън