Секции

07 May 2024 14:34

Ученици в Сопот минават изцяло на онлайн обучение

Всички ученици от 1. до 12. клас в Пловдив, Асеновград, Сопот и община „Марица“ минават изцяло на онлайн обучение от утре. Това съобщи пред ПловдивПрес началникът на РУО – Пловдив Антоанета Кръстанова.

Причината да бъде отменен ротационният принцип на обучение е, че заболеваемостта в четирите общини е над 750 на 100 000.

„В заповедта на РЗИ няма посочен краен срок, затова сме информирали директорите, че децата трябва да учат вкъщи до понижаване на заболеваемостта под този праг. Преди час получихме инструкциите на здравните власти и сме направили организация, директорите трябва да информират родители и ученици за преминаването изцяло в обучение от разстояние в електронна среда“, коментира още Антоанета Кръстанова.

Учениците от Брезово, Перущица, Карлово, „Родопи“, Куклен, Калояново, „Съединение“ са в режим на ротация – 50% са присъствено в училище, а останалите 50% са онлайн.

Засега изцяло в училище продължават да учат в Хисаря, Кричим, Лъки, Първомай, Раковски, Стамболийски и Садово./ПловдивПрес

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Може би когато си на 34, няма да мечтаеш за същите неща, както на 24, но все още ще можеш да мечтаеш.


Брус Спрингстийн