Секции

29 March 2024 11:32

Волейболна надпревара в 61-ва Стрямска механизирана бригада

Отборите от формированията на 61-ва механизирана бригада се изправиха за поредна година един срещу друг във вътрешното първенство по волейбол. То се проведе в районите Карлово и Казанлък- съобщават от Пресцентъра на бригадата.



На 26 и 27 октомври се проведоха мачовете от груповата фаза и в двата гарнизона, а на 28 октомври в район Карлово се проведе финалният двубой и беше излъчен победителят в надпреварата. Всички отбори демонстрираха желание и воля за победа, но въпреки това титлата отново спечели отборът на зенитно-ракетния дивизион, който показа изключителни спортно-технически качества и висок отборен дух. Втори в класирането стана отборът на самоходния артилерийски дивизион, а непосредствено след него се наредиха военнослужещите от батальона за защита на силите, заели третото място. С индивидуални награди бяха отличени за най-полезен играч - старши лейтенант Деян Велев от батальона за защита на силите, най-добър разпределител - редник Ивелин Димитров от зенитно-ракетния дивизион и най-добър съдия - редник Денислав Шликов от щабния батальон.



Победителите получиха купи, медали и грамоти, които им бяха връчени от командира на 61-ва механизирана бригада бригаден генерал Деян Дешков.



/Снимка: 61 СМБ/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Тайната на успеха е в способността да възприемеш гледната точка на другия и да видиш нещата от неговия ъгъл толкова добре, колкото от своя.


Хенри Форд