Секции

26 April 2024 18:58

Управителният съвет на футболен клуб „Левски Карлово“ проведе важно заседание

На 27 октомври се състоя заседание на управителния съвет на СНЦ ОФК „Левски Карлово“ под ръководството на президента на клуба и кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов. Това информират от Пресцентъра на община Карлово.

Изслушана бе информация за досегашното представяне на отбора от старши треньора Красимир Манолов. Поставени бяха краткосрочни и дългосрочни задачи пред отбора. Управителният съвет подкрепя работата на спортно-техническото ръководство и футболистите от представителния отбор.

Треньорите от детско-юношеската школа на отбора споделиха с ръководството, че един от основните им проблеми е липсата на подходящ терен за тренировъчен процес. За изграждането на тренировъчното игрище с габаритни размери 65 м х 105 м с изкуствена трева са необходими стотици хиляди левове. Община Карлово многократно е кандидатствала по различни проекти пред Министерството на младежта и спорта и Българския футболен съюз, но до този момент средства не са осигурени. Общината ще продължи да търси възможности за изграждане на терен, на който освен тренировъчен процес, да се провеждат и официални срещи.

В програмата за развитие на детско-юношеския футбол, утвърдена от Управителния съвет, е посочено, че основната задача към детско-юношеската школа е подготовката и създаването на футболисти за представителния отбор. Управителният съвет констатира, че има сериозни пропуски в този продължителен и непрекъснат процес.

След завършване на есенния полусезон за всички възрастови групи ще бъде направен задълбочен анализ на представянето на отборите и работата на треньорите им. Управителният съвет ще информира привържениците на отбора за направените изводи и констатации.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Живеем с мисълта, че не можем да направим куп неща, просто защото някога, преди много време, като малки, сме опитали и не сме успели.


Хорхе Букай