Секции

26 April 2024 02:12

Венцислав Робев от Карлово е в много тежко състояние, няма пари за лечението му

Венцислав Робев от Карлово е в много тежко състояние. Мъжът е настанен за лечение в турска болница, след като е установено, че е заразен с ковид след пристигането му от България. Вече е поставен и на кислородно дишане, ежедневно му се слагат медикаменти и медиците водят борба за живота му.

Съпругата му Катерина, която е с него, също е с коронавирус. За съжаление те не разполагат с необходимите пари за лечение и средства по дарителската сметка няма. Във фейсбук страницата „Благотворителен базар Здраве за Венци”, те споделят:

„Ние успяхме да издействаме Венци да остане в болницата до 5.11.2021 (петък), без да се плаща допълнителния престой, който е 7 дни, но за съжаление нямаме възможност да направим повече от това. Успяхме да издействаме от управата на болницата престоя и лечението на Венци да бъде на минимална цена (като на турски гражданин). Сумата, която трябва да съберем, за да може да остане в болницата възлиза на 10 000 € (20 дни престой и лечение), като ще заплащаме по 2000 € на всеки 5 дни, тоест към 5.11.2021 се дължат 2000 € за следващите 5 дни лечение.

Това е банковата сметка, по която всеки, който желае, може да дари средства за лечението на Венци:

Postbank

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG38 BPBI 7930 4035 5165 01

Титуляр: Венцислав Атанасов Робев

PayPal: health_ventsi@abv.bg

https://volontime.com/donation-campaigns/123

/Снимки: фейсбук страницата „Благотворителен базар Здраве за Венци“/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче