Секции

05 May 2024 20:40

ИТН разговаря със студенти в Пловдив за образованието и държавността

Като изключително конструктивен определя днешния разговор на водещи експерти от „Има такъв народ“ със студенти в Пловдив от различни университети на тема „Образование и държавност“ областният координатор на партията Лъчезар Бакърджиев, който е и 6-ти в листата за 17-ти МИР за предстоящите парламентарни избори на 14 ноември.

Сред взелите участие в дискусията са председателят на 45-ото и 46-ото НС Ива Митева- която е юрист по професия, зам.-председателят на партията Тошко Йорданов- водач на листите за Пловдив-град и област, номинираният за министър-председател в 46-ото НС Пламен Николов- експерт образование, председателят на Правната комисия в 46-ото НС- юристът Андрей Михайлов, университетският преподавател и експертът по образование Манол Манолов и дипломатът и международен секретар на ИТН Димитър Гърдев. На разговора присъстваха още Радостин Василев, Филип Станев и Габриела Динева.

Акценти в дискусията също бяха иновациите, технологиите и науката, разказа още Бакърджиев и припомни, че младите хора са приоритет в политическата платформа на „Има такъв народ“.

Експертите на партията продължават активно своята работа относно връщането на ролята на образованието и науката като двигател за икономическото и обществено развитие, както и за подобряване връзките наука-бизнес и наука-общество.

ПП„Има такъв народ“ е под номер 24 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

/Снимки: Лъчезар Бакърджиев/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче