Секции

19 May 2024 03:29

Каназирева: Срещите ми в община Карлово затвърдиха, че хората очакват от нас да гарантираме стабилно, сигурно и спокойно развитие на всяко едно населено място

"На финала на предизборната кампания все повече съм убедена, че хората очакват от нас да гарантираме стабилно, сигурно и спокойно развитие на всяко едно населено място в област Пловдив. Срещите ми в община Карлово затвърдиха това"-казва Дани Каназирева - водач на листата на коалиция "ГЕРБ/СДС" за 17 МИР Пловдивска област.

"Радвам се, че ремонта на Подбалканския път, който започнахме по времето, когато бях областен управител, вече е завършен - 24 км вече са направени. Приключи и вторият етап на реконструкцията - от с. Певците до Карлово - 12 км. Първият и последен ремонт на този път е бил 1999-2001г.

В момента се ремонтира централния градски площад в Карлово “20-ти юли”, като най-късно до средата на май месец догодина ще приключи. Целта е Празникът на розата на 28 май 2022 година да бъде на новия площад.

Приоритетно се работи и в град Баня, където ще се извърши реконструкция на още 4 от основните улици. Целта е да се облагороди и подобри града и да има повече туристи, защото това е основният поминък - минералната вода и СПА туризма.

С Постановление на МС по времето на Борисов са отпуснати средства и за ремонт на уличната мрежа в 6 населени места в общ. Карлово.

В момента обаче управляващите не мислят за малките градчета и села. Институциите не работят и ако не се сформира стабилно правителство, много от проектите ще останат недовършени."

Коалиция „ГЕРБ/СДС“ е с номер 32 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

/Снимки: фейсбук Дани Каназирева/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче