Секции

19 May 2024 04:40

Коалиция "ГЕРБ-СДС" закри предизборната си кампания в община Карлово заедно с водача на областната листа Дани Каназирева

Коалиция "ГЕРБ-СДС" закри предизборната си кампания в община Карлово заедно с водача на областната листа Дани Каназирева.

"В неделя за всички предстои един много важен избор" - казва Данка Зидарова-Люртова- общински председател на ГЕРБ - Карлово в специално обръщение към избирателите.

"Трябва да изберем пътя, по който искаме да върви държавата ни. Време е да спре разделението на хората, манипулациите и противопоставянето. Време е да продължим да надграждаме всичко постигнато, да се мисли първо за хората, да има подадени ръце за съставяне на стабилно и сигурно правителство каквото ГЕРБ-СДС може да направи. Държава се управлява с компромиси и баланс, а не с вдигнат юмрук и противопоставяне на хората по всяка тема. На всички хора вече им омръзна да слушат за минали неща, те имат нужда да чуят как ще се решават всички настъпили кризи и какви доходи да очакват. Лесно е да се обвинява и да се руши, трудно е да постигаш успехи и да градиш, но ние през всички тези години доказахме, че можем да носим отговорност, да бъдем предвидими, да отстъпваме когато трябва, имаме силите и опита да изведем държавата ни от всички кризи и да спрем настъпилия хаос във всички сфери.

Коалиция „ГЕРБ/СДС“ е с номер 32 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

/Снимки: фейсбук Данка Зидарова - Люртова/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче