Секции

23 January 2022 08:24

Елена Данова ще представя България на конкурса Miss Universe в Израел

Победителката в конкурса Miss Universe България 2021 Елена Данова, която спечели и титлата „Царица на розата Карлово 2021", ще представя страната ни на един от най-престижните международни формати за красота Miss Universe. Юбилейното издание под номер 70 ще се проведе в Ейлат, Израел през декември.

Страната вече се готви да посрещне участничките от всички краища на света. Елена Данова се срещна вчера с посланика на Израел в София Н.Пр. Йорам Елрон и с консула Орли Дафна Сона. Посланик Елрон пожела успех на Елена и сподели, че се надява нейното участие в конкурса да предаде посланието за отличното приятелство и дълбоките исторически връзки между израелския и българския народ.

21-годишната Елена е от Кричим. Студентка е в Софийски университет със специалност "Връзки с обществеността". Владее английски и немски език. През свободното си време обича да пее и взема уроци по актьорско майсторство.

Всеки може да я подкрепи, като даде своя глас на официалния сайт www.missuniverse.com и мобилното приложение #MissUniverse под името на България. Изтеглянето на мобилното приложение и даването на един глас са напълно безплатни. Гласуването ще продължи до самия финал и ще е решаващо за избора на Топ 20.

/Снимки: фейсбук страница "Израел в България"/

Днес Ви питаме:

Включвате ли се в българско празнично хоро?

Благодарим Ви за гласуването

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Може би когато си на 34, няма да мечтаеш за същите неща, както на 24, но все още ще можеш да мечтаеш.


Брус Спрингстийн