Секции

25 April 2024 01:47

В Хисаря стартира инициативата "Подай ръка на Коледа" за събиране на стоки от първа необходимост за подпомагане на хора в нужда

От 29 ноември 2021г. в община Хисаря стартира инициатива за събиране на стоки от първа необходимост за подпомагане на хора в нужда с мото „Подай ръка на Коледа“.

Организатори са Община Хисаря, Център за обществена подкрепа, Общински младежки клуб "Иноватор" и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-МКБППМН.

Желаещите да се включат могат да даряват консерви, сладка, конфитюри, мармалад, пакетирани макарони, сол, захар, брашно, олио, ориз, леща, фасул. Приемат се също дарения от мед, шоколади, вафли, бисквити, сокове, както и санитарни материали - сапун, прах за пране, веро за съдове.

Адресът за предаване в град Хисаря е: ул. “Аугуста” № 16 - Център за обществена подкрепа, всеки работен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч., а в останалите населени места в общината, желаещите могат да носят даренията в кметствата.

Телефон за повече информация: 0337/ 6 25 47, GSM: 0884900629

От Община Хисаря молят всеки, който реши да се включи, да се придържа към изброените в списъка продукти, тъй като те са съобразени с нуждите на хората, при които ще отидат.

Инициативата ще продължи до 17 декември 2021 година.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче