Секции

18 April 2024 18:51

До 10 декември Библиотеката в Карлово очаква детските писма в традиционния конкурс до Дядо Коледа

До 10 декември Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“ в Карлово очаква детските писма в традиционния си конкурс до Дядо Коледа. Тази година темата, по която участниците могат да пишат „Моята мечта за Новата година.

В конкурса могат да се включат деца от 8 до 12 години (2-5 клас). Журито ще оценява участниците в две възрастови групи: от 2-3 клас и 4-5 клас.

Текстовете трябва да бъдат предадени в Детския отдел на Библиотеката или изпратени на имейл: library_karlovo@abv.bg. Също така децата могат да се запишат как четат своите писма на видеоклип и да го изпратят на лично съобщение на фейсбук страницата на Общинска библиотека “Д-р Иван Богоров“.

Писмата трябва да са написани четливо и да не са по-дълги от две страници голям формат. Върху листовете с текста не трябва да се поставят отличителни знаци или данни на автора. Трите имена на детето, данни за класа и училището да бъдат написани на отделен лист.

Обявяването на резултатите от конкурса и награждаването ще се състои на 17 декември. Ще има награди и изненади за всички участници.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче