Секции

02 June 2020 05:29

Ученици се биха с ножове заради момиче

Ученици от десети клас на Строителния техникум в Благоевград се сбили зверски днес в междучасието и според свидетели две от момчетата извадили нож в мелето, съобщи Struma.com.

На място е извикана полиция, дежурните полицаи иззели записите от камерите. Според непотвърдени данни, момиче и момчешка ревност са в основата на скандала.

В междучасието всичко започнало със забележка от страна на единия ученик, което провокирало агресията на другия. Пред очите на съучениците им те се сблъскали, съборили на земята, единият извадил нож и започнал да го размахва страховито. За щастие няма наранени в боя.

Педагогическият съветник на училището се намесил и боят бил предотвратен. Интересното в случая е, че отново станахме свидетели на укриване на инцидента.

Допреди час регионалният инспекторат не знаеше за случилото се. Независимо, че повече от 2 часа полицията е работила и разпитвала ученици в гимназията, началникът на инспектората Ив. Златанов не бе уведомен.

В момента полицаите гледат камерите от сбиването, двете момчета ще бъдат призовани в полицията с родителите си./Вестник Марица

Днес Ви питаме:

През 2020 година може ли да няма тежки ПТП-та?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче