Секции

27 April 2024 01:30

Полицията оповести мерките в Пловдивска област за празниците

Полицията оповести мерките, които предприема по празниците – 8 декември, Коледа и Нова година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Засилено ще е полицейското присъствие в цялата област, съобщи комисар Костадин Костов, началник отдел "Охранителна полиция“ при ОДМВР – Пловдив.

"Целта е да осигурим нормално и спокойно протичане на празниците и добър обществен ред, така, че да не бъдат помрачени“, каза комисар Костов. Засилено полицейско присъствие ще има около заведенията, където се провеждат празненствата, както и около хотели и къщи за гости. Ще се следи и за спазването на противоепидемичните мерки, съвместно с РЗИ.

Ще се проверява дали присъстващите имат зелени сертификати и дали се спазват и останалите мерки в затворени помещения. В съвместни проверки с НАП пък ще се следи за продажбата на акцизни стоки без бандерол в питейните заведения.

На 8 декември ще бъде увеличен броят на полицейските наряди основно по ресторанти и дискотеки. Осигурени са СПС и Сектор "Пътна полиция“. Полицията ще разполага и с максимален брой технически средства за проверка на скоростта и в тъмната част на денонощието. Присъствието на полицията ще е явно и демонстративно“, каза комисар Костов./plovdiv24.bg

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Мисленето е най-трудната работа, която съществува, вероятно това е причината толкова малко хора да се залавят с нея.


Хенри Форд