Секции

23 January 2022 07:53

Кметовете на Карлово и молдовския град Твърдица проведоха работна среща

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов бе домакин на работна среща с кмета на молдовския град Твърдица – Георгий Попов, съобщават от Пресцентъра на Община Карлово.

В разговорите, състояли се днес, участваха председателят на Общинския съвет в Карлово Доньо Тодоров, заместник-кметът Антон Минев, началникът на отдел „Планиране и разработка на проекти и програми“ – Красен Краев, началникът на отдел „Канцелария“ – Слави Джалъзов и координаторът на бесарабските българи-преселници – Николай Плагов.

Обсъдени бяха възможностите за съвместно кандидатстване за финансиране на инфраструктурни и екологични проекти, оказване на техническа помощ за подобряване на административния капацитет след отваряне на Дунавската стратегия, ученически обмен между двата побратимени града.

Ръководството на община Карлово, Общинският съвет и Ротари клуб дариха техника и консумативи за нуждите на учебните и детски заведения в Твърдица.

/Снимки: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Включвате ли се в българско празнично хоро?

Благодарим Ви за гласуването

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако си построил замъци във въздуха, не означава, че си работил напразно; те са точно там, където трябва да бъдат, просто изгради основи под тях.


Хенри Дейвид Торо