Секции

26 April 2024 20:19

Областната дирекция на МВР подкрепи благотворителната кампания „Купи елхичка, помогни“ на земеделското министерство

Областната дирекция на МВР – Пловдив се включи в благотворителната инициатива на Министерството на земеделието, храните и горите. Тя стартира от днес и се провежда под мотото „Купи елхичка, помогни“, а целта е да набере допълнителни финансови средства за подпомагане на семействата на двамата лесничеи, които загинаха при гасене на пожар край санданското село Петрово в началото на август тази година.

Директорът на областната дирекция старши комисар Димитър Балев, заместникът му комисар Васил Костадинов и началниците на Второ РУ и сектор „Специализирани полицейски сили“ главен инспектор Георги Машонов и главен инспектор Радослав Начев закупиха живи елхички, които ще бъдат засадени в двора на сектор „Специализирани полицейски сили“ и пред входа на Второ РУ като символи на човешката съпричастност и състрадание.

В подобни благородни каузи пловдивските служители на реда са участвали неведнъж, доказвайки, че под униформите си носят големи сърца. В навечерието на коледните и новогодишни празници ръководството на ОДМВР – Пловдив разчита, че добрият пример ще намери своите последователи.

/Снимка: МВР/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче