Секции

18 May 2024 19:09

Индийка е новата „Мис Вселена“

Индийска актриса са окичи с титлата „Мис Вселена 2021“. 21-годишната Харназ Сандху бе избрана в конкуренцията на 80 момичета на конкурса в израелския курортен град Ейлат.

Индийката Харназ Сандху победи в международния конкурс за красота „Мис Вселена“, който се състоя в израелския курортен град Ейлат. Така тя стана 70-ата носителка на престижната титла. 21-годишната Сандху, която е актриса от Боливуд и модел, получи короната от своята предшественичка Андреа Меса от Мексико. Състезанието включваше традиционно представяне на национално облекло, дефилета по бански и интервюта, които да покажат ораторските умения на участничките. Финалистките от Топ 10 показаха ослепителни вечерни рокли в цяла дължина в златисти и сребристи оттенъци.

Конкурсът попадна в светлината на прожекторите, тъй като палестинците призоваха за бойкот заради отношението на Израел към тях. В крайна сметка единствено Малайзия не изпрати своя представителка, като официално посочи за решението си пандемията от коронавируса. В интервю миналогодишната победителка Андреа Меса се обяви срещу политизирането на конкурса.

Заради Омикрон варианта Израел затвори границите си за чуждестранни граждани, но повечето претендентки вече бяха пристигнали в страната. Онези, които се забавиха, получиха специално разрешение да влязат, но с условие за 72-часова карантина.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче