Секции

19 April 2024 16:29

„Коледна приказка за доброто“ разказаха възпитаници на ДГ„Първи юни“ в Карлово (видео)

Възпитаниците от 4-та група „Пъргави кончета“ на ДГ„Първи юни“ в Карлово представиха прекрасен празничен спектакъл под надслов „Коледна приказка за доброто“. Те изпълниха стихчета, песни и танци, посветени на предстоящото Рождество Христово в красиво украсения модерен многофункционален физкултурно-музикален салон на градината.

Децата разказаха една чудесна „коледна приказка за доброто“, която може да се случи само с усмивки, обич и щастие. „Всеки да потърси в себе си искрата на доброто. Ние го носим в нас“- заявиха с чистите си искрени гласчета те.

Екипът на детската градина в лицето на директора Ваня Христова, музикалния ръководител Татяна Николова, хореографа Галя Проданова и педагозите на групата- Цветанка Варчева- старши учител, и Боряна Маринова- учител, сътвориха с възпитаниците си вълнуващо пътуване в коледното време, в което ни срещнаха с прекрасните феи и малката кибритопродавачка, със седемте джуджета, Снежанка и злата царица, с Кай, Герда и Снежната кралица.

„Коледа ни учи да бъдем по-добри, по-щастливи и да отворим сърцата си към света“ – казаха децата и пожелаха на всички: “ Повярвайте в магията на Коледа и чудесата ще се случат!“

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче