Секции

28 March 2024 23:52

Тържествено откриха обновената детска градина „Ана Козинарова“ в Клисура

С водосвет за здраве и благоденствие бе открита изцяло обновената детска градина „Ана Козинарова“ в град Клисура, информира Пресцентърът на община Карлово. На тържеството присъстваха кметът д-р Емил Кабаиванов с ръководния екип на община Карлово, както и председателят на ОбС Карлово Доньо Тодоров, кметът на град Клисура Генка Тодорова и местни жители.

Директорът на детското заведение Мария Каменова изказа своите благодарности към кмета д-р Кабаиванов и целия екип от специалисти, които са работили за реализирането на проекта по реконструкция, ремонт и оборудване на детската градина. Сградата е изцяло реновирана, с изградена нова топлоизолация. Извършени са основни ремонтни дейности на покривната конструкция, подовите настилки, спалните помещения, занималните, санитарните помещения и кухненския блок.

Д-р Кабаиванов поясни пред всички присъстващи, че за този проект с осигурените по него европейски средства, се работи от няколко години, за да бъде днес той реалност. Според него удовлетворение от постигнатите резултати е възможността да се отглеждат и възпитават деца в такива прекрасни условия.

/Снимки: Пресцентър на община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче