Секции

26 April 2024 02:20

В 61-ва механизирана бригада направиха годишния си анализ за 2021

Анализ на резултатите от подготовката на командирите, щабовете и формированията през 2021 г. бе проведен днес в 61-ва Стрямска механизирана бригада, съобщават оттам. Участие в него взеха командирът й бригаден генерал Деян Дешков, офицери от командването и управлението на бригадата, командири на батальони и дивизиони, командири на роти и батареи, както и главните сержанти на формированията от състава на 61 СМБ.

В своето експозе бригаден генерал Дешков анализира задачите и мероприятията, изпълнени от бригадата по трите мисии на българската армия. Той коментира всички направления, по които е работено през 2021 година и отбеляза положителната тенденция в намаляването на некомплекта от личен състав.

Командирът на бригадата обърна внимание на основните мероприятия и предизвикателства пред формированията й през 2022 година.

Анализ на състоянието на войсковия ред и дисциплината през учебната 2021г. направи заместник – командирът на бригадата полковник Мирослав Костадинов.

/Снимка: 61-ва Стрямска механизирана бригада/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.