Секции

05 May 2024 20:32

Мода, рап и електроника в новото шоу на „Долче и Габана“

„Долче и Габана“ откриха Седмицата на модата в Милано с екстравагантно шоу, откроило тенденциите в мъжкото облекло за Есен/Зима 2022. Главна движеща сила в събитието бе Машийн Гън Кели, който се изяви и като модел, и като музикант.

Седмицата на модата в Милано, която дава възможност за представяне на новите тенденции в конфекцията за есента и зимата стартира със стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Календарът на събитието беше свит заради нашествието на Омикрон варианта в Италия, но ревютата на живо са знак за оптимизъм в сравнение с дигиталното издание миналия януари.

Италианският рапър Махмуд ет Фенди, по-известен с творческия си псевдоним Машийн Гън Кели, беше главно действащо лице в шоуто на модна къща „Долче и Габана“. Освен че бе отговорен за музикалното оформление, артистът смени три тоалета на марката, преди да застане за финално смесване пред пулта. Пухести палта, жакети и панталони откроиха по-тънък силует за мъжете, имаше нюанси на розово и типичните за сезона графити щампи.

Публиката видя както модели за топло, така и за по-студено време – с екокожи и подходящи ботуши и ленти за уши. Якетата бяха с прекомерни дължини и форми, съчетани с клинове, визьори за лице и маратонки. Открои се и сребрист костюм, обсипан с пайети, с тесни рамки за очила, приличащи на лазери. Дързък стрийт ансамбъл, украсен с графити, бе завършен с висока плетена шапка в синьо, напомняща за Мардж Симпсън от „Семейство Симпсън“.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има две житейски правила. Правило 1: не се тревожи за дреболии. Правило 2: всички неща са дреболии.


Фридрих Ницше