Секции

18 April 2024 05:42

ОФК „Левски Карлово“ започна подготовка за пролетния полусезон с нов треньор

ОФК „Левски Карлово“ започна подготовка за пролетния полусезон с нов старши треньор – Николай Домакинов от Пловдив, бивш футболист на „Ботев“ /Пд/. Това съобщават от Община Карлово. Преди началото на тренировъчната дейност на 17 януари, Управителният съвет на клуба се срещна с футболистите и им постави целите и задачите за предстоящия полусезон.



Членът на УС и отговорник за представителния отбор – Веселин Божков, приветства футболистите от името на президента на клуба д-р Емил Кабаиванов и им пожела здраве, успешна учебно-тренировъчна и спортно-състезателна дейност. По традиция, талисманът на отбора Христо Обрейков (Чарли) лисна менче с вода за късмет.



С отбора се разделиха футболистите: Антон Огнянов, Веселин Бакърджиев, Георги Ставрев, Георги Славчев, Антоан Василев. Ръководството на клуба им благодари за досегашната работа и им пожела успехи в новите клубове.



Новопривлечени футболисти в отбора са вратарят Диян Вълков /от ФК „Левски“ Лом/, Стоян Славков /от ФК „Севлиево“/ и Ерай Карадайъ /от „Левски“ Крумовград/. До края на подготовката, в ОФК „Левски Карлово“ се очаква да пристигнат и други състезатели.



/Снимка: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Може би когато си на 34, няма да мечтаеш за същите неща, както на 24, но все още ще можеш да мечтаеш.


Брус Спрингстийн