Секции

20 May 2024 04:52

БДЖ-Пловдив търси машинисти, електротехници, шлосери и още

Поделение за пътнически превози Пловдив към „БДЖ - Пътнически превози“ ЕООД набира квалифициран персонал, необходим за изпълняването дейности като: „Машинист, локомотивен“, „Помощник–машинист, локомотивен“, „Ръководител движение“, „Електротехник“, „Шлосер по ремонт на локомотиви и вагони“, „Стрелочник, маневрен“, „Кондуктор“, „Техник – механик, ревизор на вагони“, „Кранист“, „Шлосер жп стрелки“, „Електрозаварчик“, „Стругар“, „Чистач, подвижен железопътен състав“.

На всички кандидати, които не притежават необходимата квалификация, се поема обучението в Център за професионално обучение към БДЖ. По време на обучението на курсистите се осигурява издръжка в размер на минималната работна заплата и безплатно пътуване с ж. п. транспорт от и до дома. С кандидатите ще бъдат сключени договори за работа в ППП Пловдив към „БДЖ – пътнически превози“ ЕООД и след успешното им завършване, ще бъдат назначени на работа незабавно. В тази връзка, има одобрен план за провеждане през 2022 г. на курсове за придобиване на правоспособност „Стрелочник, маневрен“, „Кондуктор“, „Техник-механик, ревизор на вагони“, за запълване на свободните работни позиции.

За кандидатите, които желаят да станат част от екипа на БДЖ – пътнически превози“ ЕООД и отговарят на изискванията за позицията, за която кандидатстват, се предлага трудов договор, социален пакет – социална сума срещу ползване на отпуск, ваучери за храна, достъп до почивни бази на БДЖ, сигурна работа и безплатно пътуване по цялата жп мрежа.

„БДЖ – пътнически превози“ ЕООД

Поделение за пътнически превози – Пловдив

Бул. „Васил Априлов“ №3, Пловдив 4002

Тел: 032/626 532

/Снимка: интернет/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче