Секции

20 May 2024 03:13

300 деца участваха в конкурса с кауза "Мартеница закичи - здраве подари" на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни

300 деца участваха в конкурса с кауза "Мартеница закичи - здраве подари" на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Той бе проведен по повод традиционния празник на Баба Марта за изработване на красивия символ здраве и благоденствие в бяло и червено. В него се включиха ученици от училищата на община Карлово.

Мартениците бяха дарени от младежите към клуб „Доброволци към МКБППМН" на Дом за стари хора „Света Марина" - Карлово, Дом за пълнолетни лица с умствена изостаналост - Баня, ЦНСТ за пълнолетни лица с психични разстройства - Карлово, ЦНСТ за пълнолетни лица с умствена изостаналост - Карлово, ЦНСТ за деца с увреждания - Карлово и самотно живеещи възрастни хора в цялата община.

МКБППМН благодари на всички ученици за участието в прекрасния конкурс с кауза и подариха в първия ден на март усмивка и настроение.

/Снимки: МКБППМН/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче