Секции

03 December 2023 19:40

12 състезатели на Клуб по бойни спортове "Левски"-Карлово с достойно представяне на Държавния личен шампионат по джудо

На 16 и 17 април 2022г. в зала „Арена Неврокоп” гр. Гоце Делчев се проведе Държавния личен шампионат по джудо за момчета и момичета до 12 г. и юноши и девойки младша възраст до 14г., съобщават от Клуба по бойни спортове "Левски"- Карлово.

В надпреварата джудистите от Клуба участваха с 9 състезатели при малките и 3-ма при по-големите. Младите надежди на клуба дебютираха в най-силната надпревара за годината, но не им достигна опит за да продължат към медалите.

С две победи на 7-мо място се класира Никола Тричков в кат. до 50 кг. При юношите с 5 победи и две загуби, на крачка от финала Христо Чолаков в кат. до 50кг. се класира на 7-мо място от 39 състезателя в категорията.

Бившата ни състезателка Петя Иванова от Карлово сега състезател на ЦСКА в категория до 48кг. се класира на 3-то място с три победи и една загуба.

/Снимки: Клуб по бойни спортове "Левски"-Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.