Секции

14 May 2024 11:22

Екип от 5 карловски ученички ръководи местната власт в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“

Екип от пет девойки, ученички в 8-ми клас на СУ „Васил Левски“, се включи в ръководството на Община Карлово в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“, организирана от „Джуниър Ачийвмънд България“. Тазгодишната кампания се проведе под мотото „Силата на един екип“. Това информират от Пресцентъра на Община Карлово.

Ивона Големджийска, Стела Трифонова, Надя Даскалова, Анна-Мария Враджева и Симона Цачева заеха ръководните позиции на кмета, председателя на Общински съвет, заместник-кмета и секретаря на Община Карлово. Като екип те участваха в ежедневната работа на всеки един от ръководителите в Общинската администрация и се запознаха с дейността и функциите на местната власт.

В зала „Васил Караиванов“ председателят на Общински съвет Карлово - Доньо Тодоров представи дейността и местния законодателен орган.

Кметът д-р Емил Кабаиванов прие момичетата в кабинета си и приветства желанието им да се запознаят директно с дейността на ръководния екип на Общината. Той ги запозна с примери от практиката и им пожела да бъдат инициативни, да не се отказват от целите си и да обичат града и страната.

Сертификатите за участие в инициативата „Мениджър за един ден“ връчи лично г-н Хенрик Мюнте – юридически съветник на президента на Конфедерацията на норвежките работодатели, който в днешния ден бе на работно посещение при кмета на Общината.

/Снимки: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче