Секции

06 July 2022 10:36

С близо 57 хиляди ще ремонтират Дневния център за стари хора в Долна Махала

Община Калояново е с одобрен проект от фонд „Социална закрила“ за строително–ремонтни дейности на материалната база в Дневен център за стари хора в с. Долна Махала

Проектното предложение на Община Калояново „за строително–ремонтни дейности на материалната база в Дневен център за стари хора в с. Долна Махала“, получи одобрение от Управителния съвет на Фонд „Социална закрила“ към Министерство на труда и социалната политика.

За реализацията на проекта на 29.04.2022 г. между Община Калояново и Фонд „Социална закрила“ се сключи договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Общата стойност на проекта е 56 930. 00лв. Безвъзмездната финансова помощ е в размер на 49 984,54 лв., а останалата част 6 946,46 лв. е собствения финансов принос на Община Калояново.

В изпълнение на проекта ще бъде повишено качеството на предлаганата социална услуга, подобряване на социалната инфраструктура, чрез въвеждане на необходимите мерки за енергийна ефективност, с което ще се постигнат европейските изисквания за такъв тип сгради.

/Снимка: Община Калояново/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче