Секции

03 December 2023 20:17

Миглена Мандраджиева е Царица на розата-Карлово 2022 (видео)

17-годишната Миглена Мандраджиева е новата Царица на розата-Карлово 2022. Тя бе избрана по време на тържествена церемония в традиционния конкурс, който се състоя в НЧ"Васил Левски-1861г." Миглена е от Карлово и е единадесетокласничка в СУ"Васил Левски".

Първа подгласничка на Царицата стана Емили Подгорска на 17 години от Копривщица, а втора е 21-годишната Ванеса Почева от Пловдив.9 кандидатки взеха участие в конкурса, организиран от Община Карлово и местното читалище. Момичетата се представиха в спортно-елегантна визия, официални рокли и отговаряха на въпроси по актуални теми на съвремието.7-членното жури бе председателствано от Боряна Кралева - управител на "Българска роза"АД.Зам.-кметът на община Карлово Антон Минев връчи на победителката символа на Царицата позлатената роза.

Участничките получиха цветя и подаръци от спонсорите на конкурса.Водещи на церемонията бяха Лили Бързева и Орлин Павлов. За невероятната празнична атмосфера допринесоха с изпълненията си Керана и солисти на Пловдивската опера.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Пожелай си нещо, което искаш много силно, затвори очи… и след това си помисли какво трябва да направиш, за да го постигнеш.