Секции

29 March 2024 13:37

До 18 юни приемат номинации за Наградата на Карлово

Във връзка с честването на 185 години от рождението на Васил Левски и празника на града на 17 юли се връчва традиционната Награда на град Карлово.

Община Карлово очаква мотивирани предложения до 18 юни 2022 г. на адрес: гр. Карлово, ул. “Петко Събев“ №1, Информационен център, гише 1, тел. 0335/54520

Аргументираните предложения трябва да бъдат запечатани в плик с надпис “Предложение за Наградата на Карлово“, адресирани до Кмета на Община Карлово и заведени в деловодството на Общината по реда на пристигане.

Наградата на Карлово се присъжда на дейци от община Карлово, страната и чужбина, свързали творчеството и дейността си с града, създали високо художествени литературни произведения, творби на изобразителното изкуство, участвали в национални и международни конкурси, форуми, спортни състезания, осъществили значими проекти, реализирали концерти и постановки на високо ниво, постигнали журналистическо майсторство, значими научни изследвания, внедрени в практиката.

Наградата се присъжда ежегодно в навечерието на празника на града, на основание на експертно решение на комисия, назначена със заповед на Кмета на Община Карлово.

Наградата е малка пластика, изработена по специален проект, тематично свързан с Карлово и е придружена с парични средства. Връчва се от Кмета на Общината по утвърден церемониал.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче