Секции

28 March 2024 17:00

Покана за създаване на Местна инициативна група на територията на община Карлово

Кметът на Община Карлово Д-р Емил Кабаиванов кани жителите на общината, представители на местната общност, стопанския и неправителствения сектор

на 10.06.2022 год. (петък) от 10:00 часа в административната сградата на

Община Карлово – зала „Васил Караиванов” за реализиране на местно партньорство между Община Карлово, стопанския и нестопанския сектор.

Поканата гласи следното:

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

УВАЖАЕМИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СТОПАНСКИЯ И НЕСТОПАНСКИЯ СЕКТОР,

Община Карлово има удоволствието да покани всички заинтересовани страни на публична среща, относно идеята за реализиране на местно партньорство за създаване на Местна инициативна група по подмярка 19.1 „Помощ за подготвителни дейности” на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 - 2020 г., подкрепена от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

Срещата ще се проведе при следния дневен ред:

1. Представяне на процедурата чрез подбор на проектни предложения по подмярка 19.1 „Помощ за подготвителни дейности“ на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г.

2. Обсъждане на възможността за иницииране на местно партньорство на територията на Община Карлово и излъчване на представители на стопанския и нестопанския сектор, за установяване на местно партньорство за подаване на проектно предложение по подмярка 19.1 „Помощ за подготвителни дейности“ на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г., относно създаване на местна инициативна група (МИГ).

Допълнителна информация относно Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 год. и подхода „Водено от общностите местно развитие” може да намерите на интернет страницата на Министерството на земеделието на интернет адрес: https://www.mzh.government.bg/bg/politiki-i-programi/programi-za-finansirane/programa-za razvitie-na-selskite-rayoni/vomr/.

Заявление за включване в местното партньорство (свободен текст), може да се подава до 09:00 ч. на 10.06.2022 г. в стая 106 в административната сграда на Община Карлово, както и да се отправят предложения по време на провеждане на срещата.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Любовта превръща дивеча в сокол, сокола в човек, а човека — отново в пустиня. Тя превръща оловото в злато, а след това отново скрива златото под земята.


Паулу Коелю