Секции

05 May 2024 05:25

От 10 юни започват празниците на община Калояново

На 10 юни стартират празниците на община Калояново. Те ще бъдат с продължителност няколко дни и ще приключат на 13-ти юни.

На 10 юни от 20 часа в киносалона на Калояново Драматичен театър "Рачо Стоянов" Габрово представя постановката "Любовни истории" от Иво Сиромахов, режисьор Златомир Молдовански.

На 11 юни в народните борби ще се включат местни и гости, а наградата за победителите са изненада, осигурена от местната власт.

Народните борби започват от 17 до 20 часа на площад "Възраждане" в Калояново. Отново на същото място от 20 часа ще има фолклорен концерт с участието на оркестър "Орлин бенд" с ръководител Орлин Памуков. В програмата ще се включи и танцов клуб "Искрица" при НЧ "Искра-1921"-Калояново с художествен ръководител Драгомир Йорданов.

На 12 юни от 20 часа в киносалона в Калояново Театрална работилница "Магаре"- Казанлък ще представи детския куклен театър "Болен здрав носи".

На 13 юни от 9 часа в църквата "Света Троица" в Калояново ще бъде отслужена празнична литургия по случай храмовия празник "Свети дух". Ще бъде осветен и раздаден курбан за здраве на миряните.

/Снимка: obshtinsko.info/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче