Секции

28 March 2024 14:13

Студенти от Нов български университет се запознаха с работата на общинската администрация в Карлово

Студенти от Нов български университет /НБУ/, с интереси и курсове в областта на местното самоуправление и административните комуникации в бакалавърска програма „Администрация и управление“, водени от техните преподаватели проф.д-р Людмил Георгиев и доц.д-р Албена Павлова, бяха на 10 юни в Общинска администрация – Карлово. Целта на посещението им бе да наблюдават и изследват на терен, в реална община, изучаваната от тях дисциплина. „Смятаме, че община Карлово е подходящ пример за добро управление и успешни комуникации, ето защо избрахме вас за теренното изследване.“, каза доц.д-р Павлова – доцент в научно направление „Обществени комуникации и информационни науки /реклама и публичен брандинг/“.

Заместник-кметът Антон Минев, секретарят на Общината Стефан Стефанов и експерти от администрацията запознаха студентите с различните видове комуникации – вътрешни /ползваната система за документооборот/, комуникация с гражданите /включително обслужване на едно гише/ и комуникация с местните медии. Изключителен интерес у студентите предизвикаха старите фамилни регистри в звено "Гражданска регистрация и административно обслужване" /ГРАО/, които се съхраняват в архива на Общината.

/Снимки: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има три неща, които стават по-ценни с времето: старо дърво за горене, стари книги за четене и стари приятели за забавление.


Хенри Форд