Секции

19 April 2024 08:27

Синдикатите във ВМЗ категорично заявяват, че нямат намеса в смяната на Съвета на директорите на сопотската оръжейница

Изпълнителните съвети на СС “Подкрепа“ и НС КНСБ при „ВМЗ“ ЕАД категорично заявяват, че нямат намеса в смяната на Съвета на директорите на завода, се казва в специален информационен бюлетин.

„Единствената цел на синдикатите винаги е била повишаване доходите на трудещите се, подобряване на условията на труд на нашите работници и запазване на предприятието. Определени политически и икономически кръгове, които имат интерес от извършената смяна на ръководството, в момента искат да прехвърлят вината за своите действия върху нас."

Ръководствата и на двата синдиката категорично заявяват, че ще вземат необходимите мерки да не се петни името им, в т.ч. и съдебни, и няма да допуснат да бъдат въвлечени в мръсната игра, която се разиграва в момента.

„Ние категорично заявяваме, че оставаме на поста си в готовност и няма да допуснем да бъде застрашено бъдещето на „ВМЗ" и на трудещите се в него. Всеки, който се опита да предприеме действия за това, ще се сблъска с нас и ще срещне отпора па нашите членове.“

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче