Секции

19 April 2024 12:06

С тържествена церемония СУ„Васил Левски“ връчи дипломите на випуск 2022 (видео)

72 зрелостници от випуск 2022 на СУ„Васил Левски“ получиха дипломите си за завършено средно образование на тържествена церемония на 20 юни в зала „Васил Караиванов“ в сградата на общинската администрация. От тях 40 са с отлични резултати. Те получиха като награда книгата „Достойните непознати. 50 значими личности от българската история.“.

„Благодаря Ви за годините, прекарани заедно“ – каза в приветствието си директорът Мариана Манчева. „Всички вие бяхте достойни ученици на СУ„Васил Левски“. Вие станахте част от над 130-годишната история на това училище.“ Манчева отбеляза, че почти 3 от 4-те години на обучението им са преминали в електронна среда и че те са първият випуск, който завършва по новия учебен план, както и че са провели държавни зрелостни изпити с различна скала. „Пионери сте във всичко онова, което се случва в българското образование. Заедно с нас учителите се преборихте и с ковида, и с електронното обучение. Искрено се надяваме, че сме оставили частица от себе си във вашето развитие. Убедени сме във вашите сили и способности“- подчерта директорът на училището.

Отличник на випуск 2022 е Петя Нешева, а първенец е Дамян Христов. Сребърна значка за отличен успех получиха Теодора Дамянова и Ралина Димитрова. Паричната награда на проф.Иван Гаврилов, носител на Наградата на Карлово за 2015 година, бе връчена на Димитър Минчев и Христиана Петкова.

Гости на церемонията бяха учители и близки на зрелостниците.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Доближиш едно добро до друго толкова плътно, че между тях да не остане ни най-малка междина – това наричам да се наслаждаваш на живота.


Марк Аврелий