Секции

29 March 2024 13:53

Общината и Ротари клуб откриха нова фитнес площадка в Карлово (видео)

Нова площадка с фитнес уреди за спорт бе открита в парк „Христо Проданов“ в Карлово. Тя е съвместна инициатива между Общината и Ротари клуб.

При реализацията на инициативата, Общината е предоставила 100 кв.м свой терен, като неин ангажимент е било и изграждането на основата на съоръжението, както и поставянето на ударопоглъщаща настилка след монтиране на всички уреди. Стрийт фитнесът е закупен и е поставен на отреденото място от Ротари клуб-Карлово.

Това е поредният съвместен проект, който успяваме да изпълним съвместно с Общината, каза при откриването паст президентът на Ротари клуб-Карлово Илко Копарански. Той припомни и за всеотдайността на ротарианеца Христо Тахчиев, който си отиде през октомври миналата година от този свят. Това е поредният добър жест на ротарианците към Карлово, отбеляза от своя страна и кметът д-р Емил Кабаиванов. Такива проекти са полезни на обществото, тъй като през последните две години ни бе напомнено, че здравето е най-важното- подчерта и президентът на Ротари клуб-Карлово Милена Везенкова.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче