Секции

25 June 2024 04:28

Общинският съвет в Карлово с редовно заседание в четвъртък

Общинският съвет в Карлово ще проведе редовно заседание в четвъртък. То ще започне в 10 часа и ще се състои в зала „Васил Караиванов“ в сградата на община Карлово. В проекта за дневен ред са включени 40 точки.

Заседанието ще започне с питане към кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов от общинския съветник Светлозар Янков. На сесията се очаква да бъде приета Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и услуги на територията на община Карлово. Ще бъде гласувани също краткосрочната и дългосрочните програми на общината за енергийна ефективност, както и тези за използване на енергия от възобновяеми източници и биогорива.

Очаква се да бъде одобрено и завишаването на броя на децата в първите групи в общинските детски градини за учебната 2022/23, както и даването на съгласие на общинските съветници за ремонт на две спортни училищни площадки в Клисура. Местният парламент ще гласува също и решение за отдаване под наем на помещения за здравна дейност в карловската болница.

На заседанието ще бъде разгледана и докладна записка относно отпускане на еднократно финансово подпомагане и стимулиране на деца и младежи с изявени дарби.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Велики са тези, които разбират, че духовното е по-могъщо от каквато и да е материална сила, и, че мисълта управлява света.


Емерсън