Секции

05 May 2024 20:20

180 френски доброволци идват с 60 автомобила с 6 тона дарение от ученически материали за децата на община Карлово

По повод Международния ден на младежта (12 август) Младежкият център в Карлово посреща 180 френски доброволци, които идват с 60 автомобила „Пежо 205“ с 6 тона дарение от канцеларски, ученически и спортни материали и пособия за децата на Община Карлово.

След двугодишно прекъсване на солидарната акция заради пандемията от КОВИД-19 тази година стадион „Васил Левски“ в Карлово отново ще е домакин на голямото приятелско събитие на френски и български младежи, обединени от ценностите за братство, равенство и солидарност. Деца и младежи от общината ще посрещнат френските доброволци с български знамена и питка с чубрица и сол.

След получаване на дарението местните младежи ще го разпределят за малките населени места на Община Карлово, които организират занимания за деца и за социалните центрове в града.

Заповядайте на 12 август/петък/ от 14:00 часа на стадиона в Карлово да отбележим Международния ден на младежта, като сме подготвили съвместни спортни игри и занимания, а френските доброволци раздават подаръци на присъстващите деца!

/Снимка: МИЦ-Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Добрият брак е най-малко 80% добър късмет да намериш правилния човек на правилното място. Останалото е доверието.


Нанет Нюман