Секции

27 April 2024 05:36

Във ВМЗ обстановката е спокойна и сключените договори се изпълняват в срок, коментират от сопотската оръжейница

Ден след като в Министерството на икономиката и индустрията се проведе среща между служебния министър на икономиката и индустрията Никола Стоянов и представители на КТ „Подкрепа“ и КНСБ, във ВМЗ-Сопот се проведе среща между ръководството на завода и представители на двете синдикални организации.

На срещата, която премина в дух на разбирателство и взаимно уважение, бяха обсъдени проблемни и актуални въпроси.

В хода на разговорите бе констатирано, че обстановката в завода е спокойна и че сключените договори се изпълняват в срок.

Ръководство, синдикати и работници съсредоточават усилията си върху производствената програма, както и върху изпълнението на строителната програма, която новото ръководство съвместно със синдикатите започна - така че да бъдат подобрени осезателно условията на труд, бе решено по време на срещата.

Обединени са и усилията на всички по отношение на подобряване организацията на работа и повишаване производителността на труда.

Синдикати и ръководство бяха единодушни, че работата по изпълнението и разширяването на социалния пакет в завода, както и спазването на Колективния трудов договор ще продължи. Те излязоха от срещата обединени и уверени, че поставените цели ще бъдат изпълнени в името на това ВМЗ да е стабилен и да се развива.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Има два начина да живееш живота си. Единият е като мислиш, че няма чудеса, а другият – че всяко нещо е чудо.


Алберт Айнщайн