Секции

25 June 2024 04:53

Полицаите в Пловдивско отдават почит към паметта на двамата си загинали колеги от Бургас

Служителите на ОДМВР-ПЛОВДИВ ще отдадат в 13 ч. днес почит към паметта на двамата загинали колеги от Бургас и ще засвидетелстват съпричастност към мъката на техните близки.

В Пловдив полицейски патрул и двама моторизирани полицаи ще бъдат на спирката пред сладкарница "Неделя" на бул. "6 септември".

На изхода на Карлово в посока Пловдив ще има автопатрул на районното управление и екип на жандармерията.

В Асеновград два патрула ще бъдат до черквата "Св. Атанасий" на кръговото кръстовище между ул. "В. Левски" и ул."Цар Иван Асен".

АТАНАС ГРАДЕВ

Командир на отделение в група “Охрана на обществения ред” на сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление – Бургас при ОДМВР – Бургас

Роден на 09.07.1979 г. в гр. Бургас. През 2003 г. завършва висше образование в Бургаски свободен университет, специалност “Социални дейности“.

Постъпва на работа в системата на МВР през 2004 г. на длъжност “полицай” в „ООР – к.к. Сл. бряг” на сектор „Охранителна полиция” към РПУ – Несебър. След натрупан професионален опит, през 2007 г. е назначен за командир на отделение в група “ООРА” на сектор „Охранителна полиция” към Пето РПУ – Бургас. През 2021 г. е назначен на длъжност „старши полицай“ в група „Охрана на обществения ред“ на сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление – Бургас. От май т.г. той е командир на групата.

За доказани опит, знания и резултати в работата е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи, от директора на ОДМВР-Бургас и от преките си ръководители.

ЙОРДАН ИЛИЕВ

Служител в група „Охрана на обществения ред“, сектор„ Охранителна полиция“ към Първо районно управление – Бургас при ОДМВР – Бургас

Роден на 25.11.1991 г. в гр. Бургас. През 2010 г. завършва висше образование в Стопанска академия „Димитър Ценов“ гр. Свищов, специалност „Международни икономически отношения“.

Постъпва в системата на МВР през 2016 г. като “младши автоконтрольор II степен” в група ОДПКПД на сектор „Пътна полиция“ към отдел „Охранителна полиция“- РУ-Карнобат. Три години по-късно е повишен в длъжност „старши полицай” в група „Охрана на обществения ред” на сектор „Охранителна полиция” към Второ РУ – Бургас. От ноември 2021 г. изпълнява същата длъжност в Първо РУ-ОДМВР-Бургас.

За постигнати професионални резултати е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи и от преките си началници.

/Снимки: МВР/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче