Секции

03 July 2022 20:49

Нова важна мисия на Радев в чужбина! Президентът показва първата дама на света!

Президентът на Република България Румен Радев ще бъде на официално посещение във Федерална република Германия на 6 февруари 2017 г., съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Президентът ще бъде придружаван от съпругата си Десислава Радева.

В Берлин българският държавен глава ще разговаря с федералния президент Йоахим Гаук, а по-късно двамата ще дадат съвместна пресконференция.

В рамките на визитата Румен Радев ще вземе участие в откриването на Икономически форум за България. Във форума, който е организиран от Германската индустриално-търговска камара, участие ще вземат представители на над сто немски компании.

В програмата на посещението са предвидени още срещи на президента Радев с председателя на Германско-българския форум Гернот Ерлер, а така също и с Негово Високопреосвещенство Антоний - Западно- и Средноевропейски митрополит.

По време посещението си българският президент ще бъде придружаван от министъра на външните работи Ради Найденов и министъра на икономиката доц. д-р Теодор Седларски./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче