Секции

19 April 2024 07:24

Млад мъж изкрещя пред цяла България: Обичам те, Светла!

В последните години все по-често за Деня на влюбените хората се осмеляват да изразят на обществено място щастието,което изпитват да са с някого. Като една от най-предпочитаните форми за това са крайпътните билбордове.

Така е постъпил и хасковлията Стефан Димитров. Билборд по пътя Димитровград-Хасково осъмна тази сутрин със снимка на него и любимата му жена. Надписът е „Обичам те, Светла!“, пише haskovo.net.

Познат на двойката е решил да заснеме и изпрати снимката с любовния билборд, защото сам той вярва, че когато любовта е искрена, чиста и окрилена, не е необходимо да остава прикрита само между двамата, които я споделят.

Авторът на любовното послание е Стефан Димитров. 24 -годишният хасковлия е с дамата от снимката от около година. Тя се казва Светла. Това, което се знае за нея е, че е абитуриентка в Езиковата гимназия в Хасково.

„Жестът на Стефан е много романтичен, за което го поздравявам. Аз съм от хората, които смятат, че една любов не трябва да се крие. Няма нищо по-хубаво, когато човек обича истински да го каже така, че всички да го узнаят“, смята 26-годишният автор на снимката Иван Иванов, който споделя, че в момента е сингъл, но един ден, когато има половинка отново, е готов на жест, като този на Стефан - да заяви любовта си пред целия свят.

По-късно през деня, явно когато вече изненадата е бил разкрита на място пред любовното обяснение, качено на билборда, двамата влюбени качиха и снимки от мястото във Фейсбук профилите си./БЛИЦ

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче