Секции

28 March 2024 23:39

Полицейски патрули следят за нарушения по основните пътни артерии в Пловдивска област

Полицейски патрули са разположени по невралгични точки на основни направления в Пловдивска област. Служителите на реда следят за спазване на ограниченията за максимално разрешена скорост, за неправоспособни водачи, както и за употреба на алкохол и наркотици при управление на моторни превозни средства. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пловдив говорителят на Областната дирекция на МВР.

Целта на полицейските акции е намаляването на пътните инциденти и пътнотранспортния травматизъм в Пловдивска област. Приоритетно през целия ден ще се осъществява контрол по пътищата Пловдив-Карлово, Пловдив-София, Пловдив-Асеновград и по участъка на АМ „Тракия“ в областта.

Полицията в Пловдив също осъществява специализирани операции по метода „широкообхватен контрол“ и следи за нарушения по Закона за движение по пътищата. От полунощ до 02:30 часа полицейски патрули ще бъдат позиционирани на кръстовището на бул. „Христо Ботев“ с ул. „Авксентий Велешки“. От 03:00 до 05:00 часа на 4 февруари ще се извършват засилени проверки на кръстовището на бул. „Освобождение“ с бул. „Санкт Петербург“./Радио Фокус

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче