Секции

26 April 2024 23:15

Новото Карловско Гражданско Сдружение ще защитава интересите на съгражданите си

thumb_1

Карловско Гражданско Сдружение е сдружение на неправителствените организации и гражданите на гр. Карлово. С обединението си НПО-ии целим активизирането на гражданите за обществена изява –с разбиране за правата и задълженията, които имат за едно по - достойно съществуване, а не да чакат винаги някои да се грижи за тях, креативно сътрудничество в местното самоуправление между общинския и неправителствения сектор. Едно позитивно сътрудничество би било от полза за изграждането на едно по- добро общество, една по- добра среда за живот за всички нас гражданите на Карлово.

 

thumb_2

Една от първите инициативи на Карловско Гражданско Сдружение беше създаването на Обществен Договор, които беше предоставен за дискутиране и подписване на всеки от кандидатите за кмет на Община Карлово, проявил интерес към инициативата на Сдружението. На проведените индивидуални срещи с всеки един от кандидат -кметовете бяха обсъдени точките от договора , както бяха дискутирани и други възможности за взаимодействие, предложени от двете страни.

thumb_3

С подписването на този договор, ние изпращаме едно силно позитивно послание за единение на целият интелектуален потенциал, политиците и активното гражданство за

благополучието на нашия град и нашите съграждани. Нека всички заедно – да си подадем приятелски ръце и да поемем в една посока – бъдещето на града. „ Карлово е било!

Карлово трябва да бъде!”

За тази цел , управляващите трябва да превъзмогнат личните и партийните интереси, а гражданите да излязат от летаргията и безразличието, да изискват и защитават правата си и да помагат за добрите начинания.

 

„ Времето е в нас и ние сме във времето” – да го обърнем в наша полза. С нови убеждения и ценности да изпълним заръките на великия българин, роден и възпитан тук. „ ….Да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нашите собствени задружни сили”. Защото ние всички сме едно, ние всички сме свързани в едно, ние всички сме жители на Карлово и това, което ни показва посоката е нашето съзнание. Качеството на изборите които правим, диктува качеството на живота, който живеем.

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче