Секции

24 April 2024 06:32

Поредна загуба за ОФК "Левски" - Карлово

levskikarlovoВ мач от XІV кръг на Югоизточна "В" група, отборът на ОФК "Левски" - Карлово отново загуби, този път гостуването си на  ФК "Загорец" - Нова Загора с 0:2. Червени картони получиха двама играчи от нашия отбор - Християн Момчилов в 46-ата минута и Спас Байрактаров в 75-ата минута, съответно двамата са наказни за 1 среща.

От Спортно-техническата комисия при ЗС на БФС - Пловдив съобщиха, че и тимът на "Родопа-1927" (Смолян) се отказва от участие в първенството на Югоизточната "В" група, считано от днешна дата. Съгласно Наредбата резултатите му до момента се анулират. В следващите кръгове съперниците му по програма ще почиват. Припомняме, че това е вторият тим от групата, който хвърля кърпата. Преди това се отказа "Тунджа-2006" (с. Ягода).

"Левски" вече се срещна с отборите на "Тунджа-2006" и "Родопа-1927" и победи в двата мача, но резултатите бяха анулирани. Така отборът ни  се срина до предпоследното 17-о място в класирането с 2 победи, 2 равни мача, 8 загуби, голова разлика 7-27 и актив от 8 точки. В следващия кръг отборът е домакин на ПФК "Брестник-1948".

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче