Секции

26 April 2024 18:41

Кабаиванов все още не казва имената на замовете си

kabaivanov_zamkmetove„Изкуствено раздутата структура не гарантира добра дейност, затова от понеделник започва работа по новата организация на общинската администрация” - заяви д-р Емил Кабаиванов в специално интервю за KARLOVO.TV. От направена справка става ясно, че 142 хиляди лева допълнително всеки месец се плащат за заплати на хора от администрацията, назначени над разрешения от държавата лимит на щатове. Според кмета на Карлово при задълженията от 7 милиона, които има Общината, ще се наложи прецизиране и спиране на всички граждански договори. Оказва се още, че за дейности, за които бюджетът предвижда 150 хиляди лева, е харчено двойно повече.
Кабаиванов ще направи още от утре и проверка на списъците на кредиторите и длъжниците на Общината.”Идеята е първо да се издължим на местните фирми.”- сподели той.
На въпрос на KARLOVO.TV кои са новите заместник-кметове на местната администрация, кметът отговори, че „скоро ще научите имената им. Те са добри специалисти и няма да бъдат политически назначения”. В кратък срок д-р Кабаиванов ще разпореди отделът за работа с граждани да работи и в събота от 9 до 13 часа, а в по-дългосрочен план обеща по-ефективен мандат, да е по-често между хората и да се направят повече неща за Карлово.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче