Секции

24 April 2024 02:51

Росен Плевнелиев стана фен на Христо Мутафчиев

thumb_hristo_mutafchiev_2Росен Плевнелиев стана фен на Христо Мутафчиев и обеща да гледа "Ритъм енд блус" веднага щом актьорът се завърне на сцената. Новият президент на България беше сред специалните гости в Малък градски театър, където се събра огромна приятелска компания за премиерата на "Диагнозата", филма на Георги Тошев и Явор Веселинов за бТВ. В него Ицо е разкрит в целия си бунтарски и "овнешки" блясък.

"Познаваме се още от времето, когато и двамата кандидатствахме във ВИТИЗ. Той обаче стана известен актьор, а аз станах известен почитател на театъра и киното. Когато разбрах, че е получил инсулт, не му се обадих веднага - като истински комплексар, който не знае как да реагира. После Яна Борисова ми звънна, за да ми каже, че двамата се канят да пишат книга. Отидох при Христо и се разбрахме да започнем да снимаме", разказа Тошев. В лентата Чочо Попйорданов за кой ли път потвърди, че няма друг толкова щур овен като Ицо. Двамата се запознали на дискотека под открито небе в Карлово, родния град на Мутафчиев. Чочо отива там на кинофестивал и вечерта на дансинга забелязва момче с войнишки дрехи, което танцува бясно. "На следващата година го видях във ВИТИЗ - бяха го приели от раз. "Ти ли си, бе, онзи новобранец от Карлово?", "Аз съм, аз съм, бате Чочо", отвърнало момчето с най-широката усмивка, появявала се някога в родна реклама.

Елица, съпругата на Мутафчиев, пък споделя пред камерите как е тръгнала любовта им. "Бях отишла на "Любовта е лудост" с баща ми. По едно време Христо дойде да се поздрави с него, тъй като бяха работили заедно в "Клиника на третия етаж". На другата вечер се появи у нас. И така тръгнаха нещата. Веднага ме завладя със силата си", откровена е Елица.

Източник:  http://www.standartnews.com

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче