Секции

28 April 2024 02:24

Кражба, катастрофа и блъснат пешеходец

thumb_police3Кражба е била извършена от магазин в Калофер. По първоначални данни в четвъртък срещу петък неизвестни извършители са били разбили вратата на склад на търговски обект в града и са изнесли от там компютър, хранителни стоки и алкохол на обща стойност около 5000 лева.

Жена и две деца се отърваха с леки наранявания при челен сблъсък, станал в петък около 18,30 часа. На изхода на Карлово в посока Пловдив лек автомобил „Ланчия” с водач К.Г. /38 г./ от Сопот навлязъл в лентата за насрещно движение, завъртял се и се блъснал в лек автомобил „Форд”, управляван от П.Д. /37 г./ от София. При удара Д.Н. /41 г./ от Карлово, пътничка в първата кола, е с локсация на лявото рамо. 12-годишната М.Д. и Л.П. /13 г./ от София, които са пътували в „Ланчия”-та, са с натъртвания. Тримата пострадали са прегледани в болница и освободени за домашно лечение. Шофьорите са изпробвани за алкохол, като пробите им са отрицателни. Причините за катастрофата са движение с несъобразена скорост по заледена настилка и загуба на контрол над автомобила от страна на К.Г.

Междувременно около 12 часа в Карлово на ул. „Ген. Заимов” 27-годишната Д.Д. от същия град е била блъсната от лек автомобил „Ауди” с водач И.А. /53 г./ от Сопот, който отнел предимството й на пешеходна пътека. Пострадалата е с охлузни рани по тялото и след преглед в болница е освободена за домашно лечение.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче