Секции

28 April 2024 17:31

Заловиха младежи с наркотици и пиян водач. Пожар в къща

thumb_policeДвама младежи бяха заловени с наркотици в Карлово. Около 19.30 часа на ул.”Васил Левски” при полицейска проверка в лек автомобил „”Фиат Панда”, управляван от Х.Г./ 23 г./ от същия град, са били намерени 0,05 грама марихуана. Водачът на колата и спътникът му - С.И./ 23 г./, са задържани в ареста за 24 часа.

Пиян водач бе заловен вчера в Карлово. Около 22 часа на ул.”Теофан Райнов” е бил спрян за проверка лек автомобил „Ситроен”, чийто водач Г.Д./ 43 г./ е шофирал с 1,71 промила алкохол в кръвта. Мъжът е задържан в ареста за 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство.

Мъж пострада при пожар вчера в Карлово. Около 12 часа се запалил вторият етаж на къща на ул.”Васил Левски”. Пожарът бил причинен от вградена греда в комина. Унищожени са 60 кв. метра покривна конструкция и покъщнина. Собственикът на дома Н.В./ 63 г./ е бил обгазен. Няма опасност за живота му.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Тайната на успеха е в способността да възприемеш гледната точка на другия и да видиш нещата от неговия ъгъл толкова добре, колкото от своя.


Хенри Форд