Секции

05 May 2024 21:04

Седем почерпени шофьори заловени в областта

thumb_police3Седем бързи полицейски производства са образувани срещу пияни водачи, заловени през изминалото денонощие в областта, съобщават от полицията. Петима от тях са били задържани при проверки между 21 часа и 5 часа вчера. Първенството сред нарушителите държи В.Д. /38 г./ от Стряма, който около полунощ в Скутаре шофирал с 2,50 промила. Три часа по-късно в Граф Игнатиево с 1,41 промила бил задържан водачът на „Опел” - З.Б. /19 г./ от Смолян. Същия ден в Тополово Р.И. /36 г./ управлявал с 1,77 промила алкохол „Мерцедес”-а си, а в Карлово Т.Д. /29 г./ бил седнал почерпен зад волана на „Фиат” – 1,59 промила. Междувременно в Кърнаре с 1,98 промила бил заловен друг шофьор - Н.Д. /22 г./ от Карлово.
Днес малко след полунощ автопатрул на РУП – Първомай спрял на улица в града лек автомобил „Пежо” с водач А.А. /45 г./. Дрегерът отчел 1,46 промила алкохол в кръвта на мъжа. Около пет часа по-късно в Карлово било установено, че И.Т. /35 г./ от Сопот шофирал в нетрезво състояние. Концентрацията на алкохол в издишания от мъжа въздух била 1,33 промила.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Не забравяй, че дори и да не помниш какво си правил предната вечер, винаги ще се намери приятел с камера, който да ти напомни за нещата, които не е трябвало да правиш.